Praktiske informationer

Åbningstider:

Mandag til torsdag: 07.00 og 16.00 Fredag: 07.00 og 15.00

Godkendelse:

Jeg er godkendt af Aalborg Kommune efter §81A til pasning af i alt 5 børn. Den tilsynsførende pædagog vurderer både de personlige kvalifikationer, de fysiske og sikkerhedsmæs-
sige rammer. Fire gange årligt er der tilsyn fra kommunen med både uanmeldt og anmeldt besøg.

Attester:

Der er indhentet straffeattest og børneattest på alle over 18 år i husstanden. Dette gælder også de vikarer som jeg har sikret mig. Vikarerne bruges ved møder, mine lægebesøg o.l.

Tavshedspligt:

Som privat børnepasser har jeg tavshedspligt i alt hvad der angår barnet og familiens private forhold.

Ferie:

Jeg holder op til 35 dages ferie om året. I vil blive orienteret skriftligt herom på forhånd med mindst 1 måneds varsel. Jeg kan allerede nu varsle, at jeg fast holder fri: Fredag efter Kristi himmelfartsdag 24. december, 31. december, mellem jul og nytår samt 5. juni (grundlovsdag) Derudover er der lukket i weekender og helligdage.
Sygdom, ferie- og fridage:

Ved min sygdom og i ferier/lukkedage skal i selv sørge for anden pasning. Er jeg syg bliver i ringet op hurtigst muligt og raskmelding får i dagen før inden kl. 18.00. Holder dit barn en fridag, eller kommer det senere end normalt, så send SMS herom inden kl. 08.00, så dagen i pasningen kan forsætte for resten af gruppen. Ved jeres barns sygdom kontaktes jeg på SMS senest kl. 08.00. Jeg tager kun imod et rask barn! Det er et barn der kan følge dagligdagen i pasningen. Et rask barn skal være feberfrit i mindst et døgn. Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke modtager et barn som har fået smertestillende samme dag. Dette kan være farligt for barnet, hvis barnet kommer til skade. Et barn er for syg til at komme i pasning, når det ikke er i stand til at følge den normale dagligdag eller når det udgør en smitterisiko for de øvrige børn (dette er ikke altid kun i forbindelse med feber) Eks. Smitsomme børnesygdomme, øjenbetændelse og ved diarre´. Et barn med disse sygdomme bør undersøges af læge. Øjenbetændelse skal behandles og hvis barnet kan deltage i pasningens normale dagligdag og symptomerne i øvrigt er i bedring er det velkomment. Ved diarre´ må barnet først komme i pasning når der har været normal afføring. Ved sygdomme henholder jeg mig til sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Forplejning:

Jeg lukker op kl. 07.00 og ser helst, at barnet har spist morgenmad når det er mødt op. Har der været problemer i hjemmet som har gjort morgenmåltidet vanskeligt, så tilbyder jeg morgenmad indtil kl. 07.30. Ellers serverer jeg formiddagsmad ca. kl. 08.00 og frokost ca. kl. 11.30 og eftermiddagsmad. Hertil er der mælk og vand. Hos mig får børnene en sund og varieret kost med hensyntagen til børns forskellige aldre. Får jeres barn mælkeerstatning eller specialkost, skal I selv medbringe dette og evt. sutteflaske hertil. (Denne leveres rengjort hver morgen) Er der specielle behov mht. kosten skal dette meldes ud og vi aftaler hvad I selv skal medbringe.

Barnet medbringer selv:

Barnevogn med CE godkendt sele og tilhørende myggenet og regnslag samt dyne/pude og gerne et tæppe til kolde dage. Bleer medbringes, gerne en hel pakke ad gangen. Er der behov for specialcreme medbringes dette. I perioder med høj UV indeks skal barnet være smurt i solcreme hjemmefra og jeg vil sørge for at smøre dem ind resten af dagen. Medbring eventuelt selv en solcreme. Barnet får hver en kasse til skiftetøj. Indholdet i kassen skal passe til årstiden Husk altid som standard er det fornuftigt hele året med et sæt termodragt/tøj, et sæt regntøj, gummistøvler. Derudover sko/tøj til årstiden; sandaler, futsko, termostøvler, flyverdragt, huer (elefant/bomuldshuer), vanter (ikke fingervanter) osv. Sutter, bamse el nusseklud hvis dette bruges af barnet.